Het eerste jaarbeeld van Siem

In het jaarbeeld van Siem kijken we terug op het eerste jaar, 2023. Vanaf 1 januari 2023 is de Coalitie Hart van Brabant actief, vanaf 20 juni vorig jaar werd dit Siem. We hebben voor het jaarbeeld vanuit verschillende kanten verhalen opgehaald. Zo komen cliënten, een onderaannemer, sleutelfiguren, medewerkers uit een gebiedsteam en gemeenten aan het woord.

Ook vertellen Gertrude Graumans (voorzitter van de stuurgroep van Siem) en Wilma Claassen (netwerkmanager Siem) over hoe zij de ontwikkeling ervaren. En natuurlijk ging niet alles vanzelf. Daar zijn we ook open over. Maar de rode draad in het jaarbeeld zijn de successen. Want daar zijn we enorm trots op! Mooi om te zien wat we, met zijn allen, al in 1 jaar voor elkaar hebben gekregen.

Speciale dank aan alle mensen die tijd hebben vrijgemaakt om hun verhaal over Siem met ons te delen. En dank aan alle moederorganisaties: SMO Traverse, Thebe, GGz Breburg, Prisma, Stichting Het Werkt, Amarant, ASVZ, Impegno en Sterk Huis. We blijven gezamenlijk investeren in deze unieke samenwerking.

Bekijk het hele jaarbeeld hier Jaarbeeld 2023 – Siem