Ik ben professional

Siem: ook voor jou

Jij bent professional bij de gemeente, een onderaannemer of een andere verwijzer.
Hier vind je alle informatie die voor jou relevant is.

Samenwerkingen regiogemeenten

Wij zijn Siem: een samenwerking van tien zorgorganisaties binnen de regio Hart van Brabant. De gemeentes Alphen-Chaam, Baarle Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Waalwijk en Tilburg hebben samen de Wmo-begeleiding, dagopvang en/of beschermd wonen ingekocht. Ook is er een nieuwe resultaatgerichte werkwijze ontwikkeld waarbij alle betrokken partijen een eigen rol spelen. De werkwijze voor begeleiding en beschermd wonen zijn uitgewerkt in overzichtelijke stappenplannen.

Documenten en Downloads

Informatie over de continuïteit van zorg en de overgangsafspraken voor de beschikkingen van cliënten, inclusief relevante documenten en de nieuwsbrief, vind je op de webpagina Documenten en Downloads. Klik op de button om naar de webpagina te gaan.

Meer informatie

Ben je benieuwd naar Siem? Bekijk dan onze ‘Wij zijn Siem’-pagina: daar vertellen we wat meer over onszelf. Heb je een specifieke vraag, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon. Klik hieronder om naar de contactpagina te gaan.

Wil je werken bij Siem?

Leuk! Bekijk onze Werken bij Siem pagina voor meer informatie.