Vacatures

Werken bij Siem

Maak de zorg in de regio Hart van Brabant toegankelijk voor kwetsbare inwoners: kom werken bij Siem. Wij zijn een samenwerking tussen maar liefst tien zorgorganisaties. Genoeg kansen voor jou dus.

Ben jij:

En wil jij:

Dan zit je goed bij Siem.

Kom werken bij Siem en verbeter de zorg

Bij Siem doen we het anders

Wij werken vanuit vertrouwen en kijken altijd vanuit het perspectief van de cliënt. Met als uitgangspunt: de cliënt kan het straks weer zelf. Grote of kleine vraag, achttien of eenentachtig jaar, beschermd of zelfstandig wonend – dat maakt allemaal niet uit, wij zijn er voor iedereen.

Onze samenwerking is uniek. Tien verschillende zorgorganisaties, tien verschillende expertises. We bieden ambulante begeleiding, geestelijke gezondheidszorg, maatschappelijke opvang, beschermd wonen, en ondersteuning bij verstandelijke en fysieke beperkingen. We hebben alle kennis en kunde in huis.

Solliciteren bij Siem

Jij bent overtuigd. Meebouwen aan een mooie samenwerking van zorgorganisaties: daar heb jij oren naar. Solliciteer je bij Siem, dan kijken we samen waar jij het beste past. Op basis van jouw wensen en behoeftes, en welke mogelijkheden we bij Siem hebben op dat moment. Dus waar wacht je nog op? Kom werken bij Siem.

Bekijk hier de Siem-vacatures.

Filter.

Aantal uren
Soort functie
Standplaats

Business Controller (24 tot 36 uur)

BEKIJK VACATURE

Momenteel zijn er geen interne vacatures.

Bekijk hier de Siem-vacatures bij onze zorgpartners.

Filter.

Aantal uren
Soort functie
Standplaats

Herstelcoach | Persoonlijk Begeleider

BEKIJK VACATURE

Persoonlijk Coach

BEKIJK VACATURE

Herstelondersteuner | Begeleidingsmedewerker

BEKIJK VACATURE