Wilma Claassen benoemd tot netwerkmanager Siem

Wij zijn verheugd om te melden dat Wilma Claassen de rol van netwerkmanager van Siem gaat vervullen. Wilma is op dit moment nog manager Zorg en Expertise bij Prisma, één van de samenwerkingspartners van Siem. In deze rol is zij al vanaf het begin van de gezamenlijke aanbesteding intensief betrokken bij Siem, dus voor veel mensen binnen en buiten Siem is zij een bekend gezicht. De samenwerkingsorganisatie is blij dat iemand vanuit de eigen organisaties in de rol van netwerkmanager de verdere doorontwikkeling van Siem aan gaat jagen, vanuit de visie zoals we deze samen hebben neergezet.

De netwerkmanager is een cruciale functie binnen onze samenwerkingsorganisatie. Zij is verantwoordelijk voor  het bouwen, doorontwikkelen, aansturen en laten floreren van de  uitvoeringsorganisatie Begeleiding en de professionals in de verschillende Gebiedsteams.

Hierbij wordt nauw samengewerkt met de managers Beschermd Wonen (BW) van de moederorganisaties en degenen die de Ontwikkelingsgerichte Arbeidsmatige Dagbesteding (OAD) uitvoeren vanuit de opdracht Wmo beschermd wonen.  Daarnaast speelt zij een belangrijke rol in de in- en externe verbinding en het bouwen én versterken van de relaties en netwerken. Hierbij hoort ook het intensief onderhouden van contacten met de regio, gemeentes, onderaannemers en de gemeentelijke toegang op het gebied van ondersteuning.

Wilma heeft veel zin om in haar nieuwe functie aan de slag te gaan: “Ik krijg veel en goede energie van hoe we buiten en binnen Siem met elkaar samenwerken en hoe de professionals met elkaar aan de slag zijn gegaan. Ik heb me vanaf het begin verbonden aan de transformatieopdracht die voor ons lag en ik ben zeer gemotiveerd om deze met elkaar te gaan volbrengen.”

De huidige werkzaamheden van Wilma bij Prisma worden de komende weken overgedragen. Vanaf 15 november gaat haar nieuwe rol officieel in.

Wij wensen Wilma veel succes in haar nieuwe functie!

Namens het kernteam van Siem,

Carina Kruijsse,

bestuurder SMO Traverse